tisdag 8 mars 2011

En bättre Tisdag

Ja idag vaknade jag och mådde mycket bättre.Så det var i varje fall ingen magsjuka.Är lite bubblig i magen men jag kan äta i dag,så då är det ju bättre.I dag var det soligt och varmt ,jag satt en bra stund ute på verandan i solen.Det var skönt. Alf tvättade bilen ,t.o.m dammsög den invändigt.Det var välbehövligt.
Vi har tittat på Halv Åtta hos mig Det är ett bra program.Så har vi sett sista delen av Dansbanan på Tafteå Nästan synd att det är slut.Men så är det bara.Får se om jag är så pigg att jag orkar på våran dans på TorsdagImorgon ska jag till Vårdcentralen för rengörning av min Pick Line och kanske ett blodprov.Eller om jag ska hoppa över det .Ska ju på cellgiftsbehandling om en vecka nu.Så då blir det prover dagen före då.Fick ju blod nu i fredags,så då ska jag väl klara mig några dagar tycker jag nog.Nu ska jag titta en stund på ett inspelat program ,sedan blir det sängen och Karlavagnen Ni får ha det så bra ,och tack till er alla som kommenterar på olika sätt .Det känns så bra Kram Monica !

1 kommentar:

  1. Så skönt att du mår lite bättre.
    Jag tycker också om Halv åtta hos mig,det är ett roligt och lättsamt program.
    Du undrade hur min dotter gjorde mina nya fina naglar. Hon satte på en tipp och byggde upp nageln med akryl, hon går och utbildar sig till nagelspecialist så jag får nog ställa up som "modell" flera gången. Jag har väldigt dålig kvalité på mina egna naglar så jag har aldrig haft egna långa, så det här känns väldigt fint.
    Men det är lite svårt att lära sig hanskas med dom, som tex skala potatis med långa naglar, det är en konst i sig ;)) Men jag lär mig säkert knepen.
    Hoppas det kommer att gå bra på din cellgiftbehandling och att proverna är bra.
    Kramar i massor // Annelie

    SvaraRadera